Spela lotto spel online

Vill du vinna mer pengar än i Svenska Spels lotto så kan Lottoland vara värt att kolla in för flera andra lotto spel. Alla nya spelare hos Lottoland får en gratischans att vinna en av alla storslagna jackpots som väntar ute på den europeiska kontinenten. Bli medlem genom oss och spela din första rad idag! Välj helt själv vilket lotteri du vill delta i!

Många olika lotto spel

Säg att du är på språng, sitter fast på ett tåg eller helt enkelt inte har tillgång till datorn. Då är det betryggande att det går att lämna in och spela sina rader i lotterierna eller skrapa lotter i mobilen. Det är även möjligt att göra insättningar och uttag via mobilen. Själva sajten har även en snygg och responsiv design som passar bra i mobilt format.

Det är enkelt att göra både insättningar och uttag hos Lottoland. De stödjer de största betalkorten Mastercard och Visa och det finns även även stöd för flera e-plånböcker som Neteller, Skrill och Trustly. Samtliga transaktioner är krypterade enligt gällande branschregler, vilket innebär att du alltid kan räkna med att alla dina privata uppgifter hanteras med rigorös säkerhet och respekterar din personliga integritet.

Om det skulle dyka upp några frågor eller oklarheter kring Lottolands tjänster så kan du alltid snabbt få hjälp. För att kontakta deras kundservice skriver du ett mejl till kundservice@lottoland.se eller går in under ”Fråga oss” och fyller i formläret. De återkommer i regel inom 24 timmar. Svar på vanliga frågor kan du även hitta under avsnittet ”Hjälp”.

Sammanfattning av lottospel online

Att spela på lotto och skraplotter har aldrig varit enklare! Lottoland erbjuder en mycket konkurrenskraftig lösning som spelare över hela Europa med all säkerhet kommer uppskatta. För alla oss som drömmer om att någon dag vinna en jackpot så är Lottoland en utmärkt sajt. Vi gillar särskilt hemsidans design, att den är användarvänlig och lättnavigerad. Möjligheten att vinna dubbla jackpots är en klar fördel gentemot att spela på en vanlig fysisk speloperatör, och det är förstås otroligt bra med möjligheten att vinna jackpots i länder utanför Sverige.

Många svenskar envisas fortfarande med att spela på Svenska Spel när det handlar om att spela på lotto. Inget ont om Svenska Spel, men Lottoland har den stora fördelen att ha ett stort utbud av spel och som befintlig medlem kan man även se fram emot skräddarsydda erbjudanden (till exempel gratisrader, casino bonus och freespin) så om man tycker om att spela på lotto är Lottoland ett självklart val. Vi kan rekommendera Lottoland eftersom det är en välgjord och seriös spelsajt som erbjuder både bra spelformer och bra service.