Nytt läckert videopokerspel hos Paf

I de flesta casinospel spelar du ensam mot dealern/croupieren. Det konceptet ställer Paf helt på ända i sitt nya videopokerspel Friendly Joker Poker. Den här varianten av videopoker bjuder på en hög grad av interaktivitet och har även en hel del sociala funktioner. Du kan till exempel chatta med dina medspelare och få en bonus.

Kom igång med Friendly Joker Poker

Joker PokerDet första du ska göra för att börja spela Friendly Joker Poker är att skapa en avatar. Du har 20 olika ansikten att välja mellan. Sedan kan du finjustera både kläder och hår precis som du vill.

Därefter är det dags att gå till lobbyn. Det är här du väljer plats bland de virtuella videopokermaskinerna. Du har 100 platser att välja mellan och det spelar egentligen ingen roll vilken du väljer. Vill du spela bredvid en annan spelare ska du dock leta upp en plats bredvid en avatar som redan är i full gång med spelet. Därefter förflyttas du till din egen videopokermaskin och kan sedan börja spela.

Du har en mängd insatsalternativ att välja mellan, från 0.20 euro till 100 euro. Den variant av videopoker du spelar är i princip Jacks or Better, men det krävs minst par i kungar för att ta hem en vinst.

Om du väljer en plats bredvid en annan spelare kan du chatta med honom eller henne och faktiskt även se vilka händer hon eller han spelar med. Om du är duktig på videopokerslots kan du kanske förmedla några goda råd? Får du bra kontakt med en medspelare kan du lägga till honom eller henne i din vänner-lista. Nästa gång du loggar in kan du se om din nya vän är inloggad och i så fall vid vilken plats.