Två nya spel hos Betway

Två nya spel hos Betway

I dagarna har Betway lanserat två nya spännande videoslotspel. Självklart firar de detta med att erbjuda trippla lojalitetspoäng i en hel vecka.

Break Away

Break Away är en videoslot med 243 sätt att vinna och ett häftigt hockeytema. På hjulen snurrar symboler fram som är tagna från hockeyrinken. Det är t.ex. ismaskinen, domaren, arenan och självklart en mängd olika hockeyspelare. Spelet har två olika wildfunktioner, Smashing Wilds och Stacked Wild. Dessutom bjuder det på scatters, freespin, multiplikator och en helt unik funktion som de kallar Rolling Reels.

Octopays

Octopays har sitt namn från det engelska namnet för bläckfisk dvs octupus. Men det är inte bara bläckfiskar i denna videoslot utan även sjömonster, ålar och andra djupdykande havsdjur. Självklart finns det även en stor skatt som sjunkit till botten vilken kan ge en av spelets högre vinster.

Octopays har fem hjul och 243 sätt att vinna. Specialfunktionerna är färre än på Break Away men här bjuds det ändå på flera möjligheter att öka på vinsterna. Bland annat genom wildsymboler, scattersymboler och multiplikatorer.

Octopays

Trippla poäng

För att fina lanseringen av dessa två spel ger Betway trippla lojalitetspoäng och freespins vid spel på dessa fram till 23:59 onsdagen den 14:e november. Så passa på och testa dina hockeykunskaper eller ta ett djupt dyk i havet och bli belönad med extra många poäng.