Cars&Cash – ny videoslot på Leo Vegas

Cars&Cash – ny videoslot på Leo Vegas

Det är väl ingen som har undgått att höra talas om filmerna i serien The Fast and the Furious? När den första filmen i serien, med just namnet The Fast and the Furious, började gå på biograferna år 2001 skapades en helt ny subkultur med gatracing i centrum.

Cars&CashOm du tycker om filmerna, eller bara är intresserad av bilracing i allmänhet, bör du ta en lite närmare titt på Cars&Cash. Den här videoslotten hämtar sin inspiration från gatracingens värld, där skickliga förare rattar supersportbilar i makalösa hastigheter.

Cars&Cash är en videoslot med 20 insatslinjer, sju myntvärden och fem insatsnivåer. Grafiken är minst sagt utmärkt, ljudeffekterna likaså. Du hittar såväl wildsymboler som scattersymboler och inte mindre än två bonusspel på Cars&Cash.

Bonus på Leo Vegas

Om du tycker Cars&Cash verkar vara en spännande videoslot, så varför inte se till att få ordentlig utdelning på de pengar du sätter in? Hos Leo Vegas får du en insättningsbonus på 200% upp till 1000 kronor på din första insättning.