Grim Muerto från Play N Go

Mexiko är vårt nästa mål! Gillar du att resa och besöka andra länder? Den nya slotten från spelutvecklaren Play N Go erbjuder dig att njuta av mexikansk kultur och härliga rytmer. Slotten kallas Grim Muerto och dess tema kretsar sig kring den mexikanska helgen som heter Day of the Dead och det är en riktigt underhållande spelautomat. Vad vet du om denna fest? Ingenting? I detta fall bör du prova Grim Muerto! Men även om du vet mycket om helgen är det kul att spela lika slots baserade på olika traditioner och kulturer.

Du som har en stor erfarenhet inom spelbranschen eller börjar din spelkarriär ska kunna njuta av denna slot utan insatser i vår spelklubb. Men först rekommenderar vi dig att läsa denna ärliga recension av Grim Muerto nedan. Så låt oss börja vårt äventyr med en bra bonus.

Grim Muerto

Mer om Grim Muerto

Grim Muerto slotsDen slotten Grim Muerto innehåller fem hjul och 20 linjer för insatser. Designen och musiken är typiska för Play N Gos slots och videospel. Vad gäller spelikoner representeras de av olika skelett och spelkort från 10 till ess.

Utom detta finns det också ett par bonussymboler här: en gitarren är wild och en bok är scatter. Det är mycket roligt att bonusfunktioner passar temat. Eftersom slotten är så spännande har den trevliga spelfunktioner:

  • Marco Siniestro Bonus – wilds som expanderas för att fylla hela hjulen
  • Grim Muerto free spins – de utlöses när man landar tre scattersymboler, gratis snurr kan återaktiveras också.
  • Den sista chansen-funktionen – utlöses av två scattersymboler, man får möjligheten att få en prissumma eller aktivera gratis snurr.

Progressiv jackpot kan inte vinnas här eftersom slotten är icke-progressiv.

Spela Grim Muerto helt gratis

Hoppas på att du gillar detta äventyr och vår trovärdiga recension av Grim Muerto var nyttigt för dig! Det är en riktig bra chans att besöka Mexiko utan att gå ute och vinna pengar. Detta är ett spännande spel med ovanligt temat. Även om det inte finns en progressiv jackpot här är denna slot så roligt!

Grim Muerto är en riktigt underhållande slot med intressanta spelfunktioner som kan passa båda nybörjare och rutinerade spelare. Testa slotten gratis och utan insatser på vår sida eller spela Grim Muerto i något casino på nätet. Så lycka till!