Betsson fyller på med två nya klassiker

Du har väl inte missat att Betsson har en sektion i sin casinoavdelning som går under namnet Betssons Klassiker? Här hittar du automater unika för Betsson som alla är kopplade till tre gemensamma progressiva jackpottar. Jackpottarna går under namnen Mersmak, Vardagslyx och Drömchansen. Tar du hem Drömchansen kan du nästan alltid räkna med att bli miljonär. Alla spelen i avdelningen Betssons Klassiker finns tillgängliga både på datorn och i mobilen/surfplattan. För fler liknande tips kolla hos slotspojken.se som skriver om olika slots bland annat.

Idag hittar du fem slots i avdelningen Betssons Klassiker, nämligen Mr Toad, Gem Drop, Jazz of New Orleans, Cowboy Treasure och Ring the Bells. Mr Toad och Gem Drop är de två senaste tillskotten.

Mr Toad – en variant av Grodjakten

Mr ToadOm du har spelat Grodjakten på Jack Vegas kommer du att känna igen dig i temat i Mr Toad. Det mesta i Betssons variant är faktiskt snudd på identiskt med Jack Vegas-spelet, från det (något irriterande) bakgrundsljudet till bonusspelet. De två största skillnaderna mellan spelen är att det i Mr Toad är en flodhäst som lurar under vattenytan i bonusspelet och att det inte är en trollslända, utan en fjäril, som aktiverar bonusvinsten i huvudspelet.

Den högsta vinsten i Mr Toad (förutom de tre progressiva jackpottarna) tar du hem i bonusspelet som aktiveras när tre näckrosor dyker upp spridda på hjulen. I bonusspelet ska du klicka på näckrosblad för att försöka få Mr Toad att nå Mrs Toad på andra sidan dammen. För att få chansen att spela om de progressiva jackpottarna ska du få tre eller fler gyllene scattersymboler på hjulen. Du får då snurra på lyckohjul och hålla tummarna för att du har turen med dig.

Gem Drop

Gem DropNär du klickar igång Gem Drop kan du automatiskt få en känsla av att du har sett det hela någon gång förut. Det är inte så konstigt. Gem Drop är designad för att på nästan alla sätt och vis påminna om NetEnts klassiker Starburst. Precis som i Starburst är symbolerna i Gem Drop i form av ädelstenar, sjuor och BAR-symboler. Den enda skillnaden vad gäller symbolerna är egentligen att BAR-symbolen i Gem Drop består av guldtackor (gold ”bars”). Dessutom har Gem Drop insatsfunktionen ”win both ways”.

Den vilda symbolen är också misstänkt lik den i Starburst. Den fungerar dock lite annorlunda. Den expanderar nämligen inte, såsom den vilda stjärnan gör i Starburst. Dock ger den ett respin av hjulen, precis som i Starburst.